Forum Bydgoskiej Masy Krytycznej i Bydgoszczy Rowerowej
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
*
Aktualności : masa.bydgoszcz.pl | Jedziemy w KAŻDY ostatni piątek miesiąca o godzinie 18:00 z pod hali "Łuczniczka"

Uwaga! Skradziono rowery. Za pomoc w odnalezieniu czeka nagroda!!!
Wrzesień 09, 2010, 07:29:19
+  Forum Bydgoskiej Masy Krytycznej i Bydgoszczy Rowerowej
|-+  Masa Krytyczna
| |-+  Przed masą (Moderator: buldi.nic)
| | |-+  Przed 73 masą Styczniową
Szukanie zaawansowane
  0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony 1 2 3 Do dołu
Autor
Wątek: Przed 73 masą Styczniową  (Przeczytany 1117 razy)
Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

Plusy: 6

« Odpowiedz #15 : Styczeń 25, 2010, 00:17:00 »

to jeszcze może jak tam będę już czekał to bym chciał wiedzieć jak Pana poznać, ew jaki rower czy coś, bo tam troche ich jeździ ;p

Morox
hulajnoga
*

Plusy: 1

« Odpowiedz #16 : Styczeń 25, 2010, 00:29:58 »

to jeszcze może jak tam będę już czekał to bym chciał wiedzieć jak Pana poznać, ew jaki rower czy coś, bo tam troche ich jeździ ;p
Pana  Duży uśmiech można poznać np. po oślepiającym światełku  Mrugnięcie

Ja postaram się być  Uśmiech Do piątku ma się ocieplić więc nie będzie tak źle Mrugnięcie

Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #17 : Styczeń 25, 2010, 00:42:27 »

ja będę tam na czarnym rowerze XC stał z niebieskim kaskiem ;p

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

Plusy: 18

Mów mi Vader

« Odpowiedz #18 : Styczeń 25, 2010, 10:42:38 »

Cześć Danielasty,
Z frekwencją bywa różnie, wszystko zależy ile osób namówi swoich znajomych i ile osób zabrało się za promocję :-)
Nawet gdy pogoda jest ekstremalna kilka osób się pojawi. Z tego co ja pamiętam najmniej było 5 (jesień, zimno i padający deszcz) a najwięcej.... http://rowerowanie.com/galerie/dzien_bez_samochodu_w_bydgoszczy/ (choć podobno to nie była masa, nie wiem, ja się nie znam Chichot )

« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 10:47:07 wysłane przez w4b » Zapisane

"Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej." - Charles Dickens

Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #19 : Styczeń 25, 2010, 11:26:21 »

ja miałem być z partnerką na tym, lecz wyczytałem że warunki to kask obowiązkowy, akurat jak jechaliście to widziałem że 3/4 i tak nie miało

Pichu
Rower to moje życie :)
ORG
marketowiec

Plusy: 24

« Odpowiedz #20 : Styczeń 25, 2010, 13:51:44 »

"Pana" można poznać po czarnym rowerze No Saint Urian i brązowej skórze Chichot

Tylko nie wiem jak będzie bo ręka wygląda jak na razie tak:

Czyli nie za dobrze :/ Jeden wielki balon... Nawet kości nie widać.

« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2010, 13:58:31 wysłane przez Pichu » Zapisane

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

Mów mi Vader

« Odpowiedz #21 : Styczeń 25, 2010, 14:40:35 »

ja miałem być z partnerką na tym, lecz wyczytałem że warunki to kask obowiązkowy, akurat jak jechaliście to widziałem że 3/4 i tak nie miało
Kask obowiązkowy jest na wszystkich zorganizowanych imprezach rowerowych, jest to związane z odpowiedzialnością organizatorów i ubezpieczeniem. Nie zawsze jest to restrykcyjnie przestrzegane.
Na masie kask też jest zalecany (choć nikt za jego brak nie ściga) z resztą każdy kto sporo jeździ warto by go używał bo to się opłaca.

Pichu, w co tym razem wygrzmociłeś ? Uważaj trochę!

"Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej." - Charles Dickens

Pichu
ORG
marketowiec

« Odpowiedz #22 : Styczeń 25, 2010, 14:55:38 »

Kask obowiązkowy jest na wszystkich zorganizowanych imprezach rowerowych, jest to związane z odpowiedzialnością organizatorów i ubezpieczeniem. Nie zawsze jest to restrykcyjnie przestrzegane.
Na masie kask też jest zalecany (choć nikt za jego brak nie ściga) z resztą każdy kto sporo jeździ warto by go używał bo to się opłaca.

Pichu, w co tym razem wygrzmociłeś ? Uważaj trochę!

Tym razem w nic, kierowca autobusu przyciął mi rękę drzwiami.

Pichu
ORG
marketowiec

« Odpowiedz #23 : Styczeń 27, 2010, 03:07:43 »

Niestety tym razem mnie nie będzie. Kto wie, być może w lutym też nie... Dłoń złamana w dwóch miejscach...

Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #24 : Styczeń 28, 2010, 00:31:11 »

dla ludzi, którzy mieszkają w tym fordonie, a nie postują i czytają forum, cała inwalidów chodnik jest zasypane, trzeba niestety jechać ulicą. Nie wiem jak to ma w świetle prawa, ponieważ, ulica przez śnieg jest węższa,, chodnik zasypany, i na dodatek zakaz wyprzedzania, więc nie wiem czy mundurowych by zaciekawiło że jednak zawadzamy ulice, gdy obok jest droga dla rowerów łącząca Fordon z centrum, lecz zasypana

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

Mów mi Vader

« Odpowiedz #25 : Styczeń 28, 2010, 10:46:06 »

Skąd wiesz że tam jest droga rowerowa skoro jej nie widać z pod śniegu ?  Chichot

Myślę że skoro nie ma innej możliwości poruszania się jak tylko ulicą to trzeba jechać ulicą.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 28, 2010, 10:50:18 wysłane przez w4b » Zapisane

Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #26 : Styczeń 29, 2010, 10:30:47 »

ja będę chwile czekał o tej 16,30 jak to nie to jadę, lecz muszę jechać do partnerki na ossolińskich, więc trochę nie po drodze ta łuczniczka żeby ktoś się ze mną zabierał, ale na masie będę na 100% więc bym prosił żeby ew chwile poczekaliście tam na mnie w razie czego

bruma
ORG
trójkołowiec
**

Plusy: 10

pies pustyni

« Odpowiedz #27 : Styczeń 29, 2010, 10:48:27 »

nie tylko jedź do partnerki, ale przywieź ją z sobą ! Raczej tłumów się nie spodziewaj, pogoda nie sprzyja, a moje cienkie opony już są strasznie przerażone, czy dadzą radę Mrugnięcie. Mam nadzieję, że ta chwilka nie będzie za długa, bo inaczej moja obecność na masie ograniczy się do postania pod Łuczniczką (napięty grafik).

Danielasty
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #28 : Styczeń 29, 2010, 11:16:48 »

Partnerka to zmarźluch więc nie wyjdzie, ale jak się będzie ulicami jeździć to te cienkie opony nie takie złe

roxy
ORG
trójkołowiec
**

OK jest OK :)

« Odpowiedz #29 : Styczeń 29, 2010, 14:55:08 »

Z ogromną przykrością informuję, iż tym razem mnie nie będzie. Powód - praca.
Magda

P.S. Koniecznie opiszcie jak było i jak Wam się jechało przy takiej pogodzie Uśmiech

Drukuj  Strony 1 2 3 Do góry
« poprzedni następny »
Skocz do: