Forum Bydgoskiej Masy Krytycznej i Bydgoszczy Rowerowej
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
*
Aktualności : masa.bydgoszcz.pl | Jedziemy w KAŻDY ostatni piątek miesiąca o godzinie 18:00 z pod hali "Łuczniczka"

Uwaga! Skradziono rowery. Za pomoc w odnalezieniu czeka nagroda!!!
Wrzesień 10, 2010, 09:05:05
+  Forum Bydgoskiej Masy Krytycznej i Bydgoszczy Rowerowej
|-+  Masa Krytyczna
| |-+  Przed masą (Moderator: buldi.nic)
| | |-+  25 marzec - Spotkanie organizacyjne
Szukanie zaawansowane
  0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony 1 Do dołu
Autor
Locked Topic Wątek: 25 marzec - Spotkanie organizacyjne  (Przeczytany 595 razy)
kita
ORG
trójkołowiec
**

Plusy: 3

« : Marzec 15, 2009, 17:15:11 »

A może osoby chętne do prowadzenia i obstawienia trasy na masie??

Proponuję spotkanie w dniu 25 marzec godzina 19:00 miejsce parking pod Tesco.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 00:41:22 wysłane przez w4b » Zapisane

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

Plusy: 18

Najmilszy admin świata ;-)

« Odpowiedz #1 : Marzec 15, 2009, 21:24:42 »

Biskup, na razie jestem w stanie kilka sztuk plakatów załatwić, porozmawiam z "drukarnią" to będzie więcej ;-)

Kto będzie na spotkaniu organizacyjnym? - pisać!

"Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej." - Charles Dickens

kita
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 15, 2009, 23:17:43 »

Nie piszcie kto będzie Mrugnięcie

Po prostu przyjedzcie, przynajmniej nie będzie potem tłumaczenia, że mi coś wyskoczyło i nie mogłem przyjechać.

Leniej nie spodziewać się nikogo a zobaczyć wiele osób niż być pewnym, że będzie osób dużo a nie pojawi się nikt.

agent
składak

Plusy: 7

« Odpowiedz #3 : Marzec 16, 2009, 12:03:46 »

Nie piszcie kto będzie Mrugnięcie

Po prostu przyjedzcie,
Dokladnie, bezapelacyjnie podzielam ten pogląd. Bo to wkoncu spotkanie organizacyjne a nie towarzyskie gdzie sie ustala czy rozmawia kto z kim gdzie i jak Uśmiech

buldi.nic
Supermoderator
marketowiec
*

Plusy: 34

« Odpowiedz #4 : Marzec 16, 2009, 12:17:45 »

A ja się z waszą teorią nie zgodzę i poprę w4b, że powinno się zapowiedzieć kto będzie. Bo gdy wcześniej wiadome jest kto przyjedzie można się przygotować - chodzi mi tu szczególnie o wybór miejsca spotkania.

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 16, 2009, 14:53:52 »

No fakt, jak będą 2-3 osoby to można jechać na chiński kubek, w przeciwnym wypadku jednak trzeba placu.

Dodatkowo zadelkarowanie swojej obecności na forum motywuje do dotrzymania słowa, którego złamanie narazi na niepoważne traktowanie takiej osoby.
Ja się zadeklaruję kilka dni wcześniej aby mieć pewność bo termin odległy.

"Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej." - Charles Dickens

agent
składak

Plusy: 7

« Odpowiedz #6 : Marzec 16, 2009, 16:00:31 »

Tyle ile ludzi znam to jest marudzenie, o tego nie bedzie to nie jade, bo nie bedzie chinskiego kubka - jak przygotowania do imprezy w szkole sredniej. To nie "taniec z gwi(a)zdami". Lepiej zapowiedzieć kto bedzie przewodniczyl spotkaniu i zrobic sobie niespodzianke w reszcie kwestii.. w koncu to nie jest sobotni zlot czarownic i ploteczki z kawa oraz ciastkiem, tylko omowienie wzglednie waznej rzeczy dla was, zatem komu zalezy i chce cos podzialac to sie pojawi. Innych załozen nie ma co robic, bo to juz wymówki Język
A kto sie deklarował, ze przyjedzie i nie ma jakiegos konkretnego powodu tzn ze tak naprawde nie chce mu się i jest w tej kwestii niepowazny - proste. Nie wiem czemu tu jakies listy robicie i ideologie do tego kompletnie zbedne.
Bo w jakim celu ta lista ma być? Bedziecie tropić tych, ktorzy napisali, ze beda a nie pojawili sie i 'palic' na stosie?

Mozecie zrobic liste obecnosci na samym spotkaniu, jak spotkanie kolka sasiadów w bloku Język
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2009, 16:09:07 wysłane przez agent » Zapisane

kita
ORG
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #7 : Marzec 16, 2009, 20:19:23 »

Termin taki odległy W4b żeby każdy kto chce mógł się do niego dostosować i zaplanować sobie tak dzień zęby przyjść Mrugnięcie

Ze strony przygotowania Buldi to chodzi o omówienie ważnych jak i mniej ważnych rzeczy dotyczących MK dlatego ważne żeby przyszły osoby któe są zainteresowane dalszą ideologią MK w Bydgoszczy.

Mam kilka spraw które chciał bym omówić z osobami zainteresowanymi.

PS. nie chodzi tu o zjedzenie w towarzystwie posiłku a o omówienie dość istotnej kwestii jak MK, a posiłek można pojechać zjeść po spotkaniu Mrugnięcie jak ktoś preferuje takowy Mrugnięcie

Pozdrawiam
kita

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

« Odpowiedz #8 : Marzec 26, 2009, 14:22:28 »

Dziękujemy osobom którym masa nie jest obojętna i przybyły na spotkanie

snuffi
trójkołowiec
**

« Odpowiedz #9 : Marzec 26, 2009, 19:42:11 »

Ponieważ Admin zamkną wątek o spotkaniu (WHY?), piszę tutaj.

Z przyczyn mojego pomieszkiwania przez już 1,5h w Pozen nie byłem na spotkaniu
Ale chciałbym wiedzieć kto był, jakie tematy były poruszane oraz co zostało ustalone?

w4b
IT admin
niszczyciel napędów
*

« Odpowiedz #10 : Marzec 26, 2009, 21:57:47 »

spotkanie się skonczylo więc został zamknęty, kto mógł i chciał ten był,
na masie będzie można się dowiedzieć jakie tematy były poruszane

Drukuj  Strony 1 Do góry
« poprzedni następny »
Skocz do: